1. Home
  2. Blog
  3. Trend report: cut out kleedjes

Trend report: cut out kleedjes

Door admin - dinsdag 06 augustus 2013 | 11:00

Cut out trend | Kleedjes.be

Ben jij niet bang om wat meer van jezelf te laten zien? Show some skin met de nieuwste trend: cut out kleedjes! De kleedjes zijn behalve bij de hals ook uitgesneden op bijvoorbeeld de rug, taille of heupen. Zo laat je iets meer van jezelf zien, zonder er ordinair uit te zien.

De cuts vind je terug tussen alle soorten jurkjes. Tijdens het uitgaan mag je immers wel wat meer laten zien en op vakantie zijn de kleedjes lekker luchtig! Je kunt zelf kiezen hoeveel je wilt laten zien, een volledige open rug is natuurlijk heftiger dan een paar cuts in je zij.

Je combineert de kleedjes tijdens het uitgaan met een leuke clutch en hoge hakken. Loop je niet graag op hakken, dan is een paar mooie loafers of sandaaltjes ook een prima alternatief. Op het strand is je outfit al af met een leuke bikini eronder (dit is het leukste bij een open rug of zij!) en een mooie strohoed op je hoofd.

Cut out kleedjes

Je vind de cut out kleedjes vooral tussen de feestelijke cocktailkleedjes of zomerkleedjes. Als je op zoek bent naar inspiratie, kun je een kijkje nemen op Lookbook.nu. Op deze website staan outfits van bloggers over de hele wereld. Als je zoekt op cut out, kom je iedere outfit tegen met een cut out erin verwerkt.

Wat vind jij van de cut out trend? Wij zijn fan! 

Trend report: cut out kleedjes | Kleedjes.be

Beeld: Lookbook.nu

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.