1. Home
  2. Blog
  3. Trend report: jurkjes met print

Trend report: jurkjes met print

Door admin - donderdag 06 juni 2013 | 10:30

Het is alweer juni! De laatste loodjes wat betreft school en werk want velen gaan binnenkort lekker op vakantie. Het zomerweer blijft af en toe nog even uit maar als je op de Spaanse, Turkse of Griekse stranden ligt is een zomers jurkje geen overbodige luxe. 

De trends deze zomer zijn onder andere pasteltinten, (semi)transparante kledingstukken, denim en een gouden oude: printjes. De prints lopen uiteen van bloemen- tot dierenprint en zijn er in heel veel varianten. De meest populaire zijn het bekende bloemenprintje en strepen (verticaal en horizontaal). Jurkjes met print zijn aankomende zomer dan ook niet van het straatbeeld weg te denken.

Behalve korte zomerkleedjes zijn ook veel maxi jurken voorzien van een print. Een effen kleur bij een lange jurk geeft vaak een saai effect en de print doorbreekt dit. Je trekt de kleedjes met gemak over je bikini aan en hoeft niet te denken aan combinaties met accessoires. Het jurkje doet haar werk!

We hebben een paar kleedjes met print, kort en lang, voor je verzameld. Je vind veel jurkjes met print op de overzichtspagina’s zomerjurkjes en maxi jurken. De jurkjes zijn vrolijk en perfect voor aankomende zomer! Met een iets getinte huid komt het jurkje nog beter tot haar recht.

Welke is jouw favoriet?

Trend report jurkjes met print | Kleedjes.be

Selected Femme € 69,95, Quicksilver € 79,95, Dept € 69,95, Oasis € 69,95, Ichi € 39,95, Warehouse € 59,95

Trend report: printjes | Kleedjes.be

Traffic People € 55,97, Great Plains € 49,95, Oasis € 64,95, Traffic People € 57,48, Bonprix € 27,99, Anna Field € 49,95

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.