1. Home
  2. Blog
  3. Trend report: oversized kleding

Trend report: oversized kleding

Door admin - woensdag 06 november 2013 | 11:57

oversized trend

Met dit koude herfstweer zou je misschien liever de hele dag in je warme pyjama onder de dekens willen schuilen, maar dat zit er helaas niet altijd in. Een even goede optie is dan de oversized trend! Hij is lekker comfortabel en je kunt hem zelf zo vrouwelijk maken als je wilt, een perfecte oplossing voor kille, donkere dagen.

How to wear:

 Het magische sleutel woord bij deze trend is: layering! Draag zoveel mogelijk laagjes om warm te blijven en om je outfit wat extra’s te geven.

 Als je trui heel wijd is maar niet echt lang kun je ook een strak rokje eronder dragen, problem solved.

Heb je het gevoel dat je oversized kleding je figuur benadeeld? Draag dan een tailleriempje zodat toch jouw vrouwelijke curves te zien zijn.

Geen zin om geld uit te geven aan oversized kleding? Duik eens in de kast van je vader/vriend/broer. Misschien is zijn ouwe gebreide trui wel precies wat jij zoekt!

Combineer je xxl-truien met een strakke legging of skinny jeans voor een goed contrast.

Om te zorgen dat je er niet te trashy uitziet kun je je haar leuk opsteken, zo hangt het niet slierterig in je gezicht en creëer je de indruk dat je wel degelijk tijd aan jezelf hebt besteed vanochtend.

Maak veel gebruik van accessoires, combineer zoveel mogelijk verschillende armbandjes, kettinkjes en ringen.

Combineer deze trend eens met een leuke beanie of andere opvallende haar accessoire, zo creëer je die street-style look.

 

Op blogs kun je veel inspiratie opdoen wat betreft deze oversized trend. Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op. Het is natuurlijk aan jou om je eigen stijl te vinden en er je eigen draai aan te geven. Toch hopen we je met deze tips al aardig op weg te hebben geholpen.

Ga jij deze trend dragen?

oversized trend

Bron beeld: Lookbook.nu

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.