1. Home
  2. Blog
  3. Trend: zilveren kleedjes

Trend: zilveren kleedjes

Door Dionne - woensdag 31 augustus 2016 | 17:33

Spreken is goud, mode is zilver. Althans, komend seizoen wel. Zilveren kleedjes zijn dé trend, maar vereisen wel een klein lesje ‘hoe te combineren’. Met deze tips is deze kleur niet uitsluitend meer voor feestjes. Neem een voorbeeld aan vele bloggers en ontwerpers, en maak – in je zilveren outfit – van elke dag een feest!

Zilveren kleedjes

Shop nu de mooiste zilveren kleedjes >>

Zilveren kleedjes kunnen bezaaid zijn met pailletten, maar we zien dit jaar ook veel jurkjes van een zilveren stof. Extra chic wordt het wanneer de stof stevig is en een mooi reliëf heeft. Qua silhouet is het oppassen geblazen: een jurkje dat zo opvalt qua kleur, heeft het niet nodig om ook nog eens heel kort en strak te zijn.

‘t Is maar hoe je het combineert
Zilver te opvallend? Niets voor jou? Te feestelijk? ‘t Is maar net hoe je deze kleur combineert. Een mooie donkere tint – tegen het antraciet aan – is chic, lichtzilver gecombineerd met wit en/of lichtblauw staat minimalistisch en fris, en middenzilver gecombineerd met roze of lila is vrolijk en speels.

All out of low key
Voor een feestje kun je all out gaan met accessoires, maar voor een meer low key-look laat je deze weg. Alle aandacht voor dat – letterlijk! – schitterende kleedje!

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.