1. Home
  2. Blog
  3. Trends: de poncho

Trends: de poncho

Door admin - woensdag 22 oktober 2014 | 12:15

Het eerste wat wij fashion liefhebbers doen als het koud wordt is die lekkere warme poncho erbij pakken! Veel makkelijker dan dat strakke leren jasje, vind je ook niet? Het is de perfecte oplossing om je warm én stijlvol te kleden!

De poncho is weer terug van weggeweest. Waar we in de jaren 60 voornamelijk de met aansnoer koord en houten kralen poncho’s zagen, zien we de poncho’s nu in allerlei soorten, maten en kleuren. Maar ook printjes zijn hartstikke hot en hier zagen we al menig bloggers mee flaneren. Ook de zwangere Blake Lively draagt ‘m fantastisch.

De poncho is de perfecte jas voor het tussenseizoen, niet te warm en niet te koud. Het is een echt fashion statement geworden waardoor jij – tijdens een heerlijke herfstwandeling – zeker wordt nagekeken op straat. Voor iedere fashionista is er wel een poncho te vinden, maar het is wel belangrijk dat je de poncho goed combineert. Je moet namelijk denken aan je silhouet. Combineer met een skinny jeans of warme maillot, zo ziet het er niet uit alsof je wat chocolaatjes teveel op hebt.

Zien we jou dit najaar die poncho rocken? Hieronder hebben wij alvast de leukste voor je op een rijtje gezet.

poncho | Jurkjes.nl

Van links naar rechts: Only € 19,95 | Unreal fur € 169,95 | Faas € 49,95

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.