1. Home
  2. Inspiratie
  3. Pretty in pink: 5 leuke outfit ideeën voor Valentijn

Pretty in pink: 5 leuke outfit ideeën voor Valentijn

Door Ilse.bloemendal - Maandag 05 Februari 2024 | 08:00

roze-jurkjes-valentijn-3
Met Valentijnsdag om de hoek is het tijd om wat extra aandacht aan je look te besteden. Daarom hebben wij een selectie samengesteld van betoverende roze items voor Valentijn. Of je nu op zoek bent naar een roze jurk, accessoires of andere prachtige stukken, wij hebben een paar favorieten voor je op een rij gezet. Lees verder om geïnspireerd te raken voor jouw perfecte roze outfit.

1. Een roze jurk

De ultieme keuze voor Valentijn! Een roze jurk is altijd een goede beslissing, vooral als je een date hebt. Of je nu uit eten gaat of een andere romantische activiteit hebt gepland, een roze jurk in verschillende stijlen – lang, kort, met lange of korte mouwen – biedt de perfecte outfit voor Valentijnsdag. Van verleidelijk korte jurken tot stijlvolle lange creaties, er is gegarandeerd een jurk die bij jou past!

2. Een roze top

Een roze top is ook een veelzijdige keuze voor Valentijn. Crop tops, blazers of truien, je vindt ze allemaal in het roze! Combineer een roze top met een jeans voor een casual uitstraling of kies voor een rokje of pantalon voor een meer formele look.

3. Een roze broek

Een roze broek is een speelse keuze die perfect te combineren is met witte items voor Valentijn. Of je nu naar de film gaat of een dagje uit, een zachte, roze broek gecombineerd met een witte blouse en roze accessoires zorgt voor een stijlvolle en comfortabele outfit. Als je denkt dat een roze broek moeilijk te vinden is, heb je het mis. De winkels hangen er vol mee. Dit is namelijk een van de trends van 2024 – wat dacht je van een metallic variant?

4. Een roze blouse

Als je altijd graag netjes gekleed gaat en iets bijzonders gepland hebt voor Valentijnsdag, overweeg dan een roze blouse. Combineer het met een pantalon en een tasje in dezelfde kleur om je date-outfit compleet te maken. Een andere verleidelijke optie is om een lange blouse te dragen als een blousejurk met bijpassende lange laarzen.

5. Roze accessoires

Voor degenen die niet zo dol zijn op roze of het subtiel willen houden, zijn roze accessoires perfect voor Valentijn. Voeg een vleugje romantiek toe met een roze tas, haarband of laarzen. Combineer deze items met een witte jurk of blouse voor een lieflijke Valentijn look.

Klaar voor Valentijn?

Ben je geïnspireerd door deze outfitideeën en klaar voor je date? Ontdek dan al onze roze en rode items hier. Verras jouw date met een onvergetelijke look!

Lees ook