1. Home
  2. Blog
  3. Voor welke trend ga jij deze kerst?

Voor welke trend ga jij deze kerst?

Door Dionne - Vrijdag 09 December 2016 | 15:27

Kerstmis staat weer voor de deur, samen met een heleboel kersttrends. Dat maakt kiezen moeilijk, maar gelukkig gaan de meeste trends heel goed samen. Wat dacht je van een capriblauw metallic kleedje en glitterlippen dit jaar met kerst?

kersttrends 2016

Slipdress

Een romantische kerst met je lover voor de boeg? Kies voor de slipdress. Het is een stijlvol kleedje met een touch of sexiness door de sensuele zijde. Als jij met een slipdress geen goede indruk op je date maakt, dan weten wij het ook niet meer.

Glitters

All the way of semi-subtiel, in elk geval: het wordt een schitterende, glitterende kerst dit jaar. Ben jij een echt glittergirl? Dan zijn dit de dagen om je uit te leven. Glitter van top tot teen: het is geoorloofd in december. Een beetje too much wat jou betreft? Glitterdetails – of alleen al een glitterlippenstift – doen ook de truc!

Off shoulder

Stijlvol, maar ook supersexy! Deze kleedjes laten we echt niet in de steek na de zomermaanden. Gun ook in de winter je sleutelbenen de spotlight. Tip: steek je haar op en draag eventueel een subtiele ketting om je look af te maken.

Heftig in zwart

Ben jij iemand die snel naar zwarte kleedjes grijpt? Niet getreurd, dat kan dit jaar ook, maar let op: blijf weg van ‘simpel’. Wil je zwart dragen? Dan moet je echt uitpakken, want alleen een LBD is not-done deze kerst. Denk bijvoorbeeld aan een statementketting, borduursels of een aparte halslijn.

Fluweel

Comfortabel en feestelijk: het fluwelen jurkje. Met subtiele glans en fluffiness is het perfect voor een cosy kerst. Fluwelen jurkjes zijn er in talloze kleuren, waaronder (veel) in kerstboomgroen en kerstbalrood. Komt dat even goed uit!

Metallic

Iets stoerder, maar net zo shiny als al die glitters zijn metallic kleedjes. Ga voor een metallic jurkje met een mooi stel hakken eronder: ooh la la! Vergeet niet ook je nagels een metallic laagje te geven als finishing touch.

Blauw

Dieprood, donkergroen, zwart, goud, zilver: deze kleuren zien we elk jaar veelvuldig terug met kerst. Dit jaar maakt een verfrissende kleur zijn entree: capriblauw. Lekker opvallend en gedurfd, wij zijn fan!

 

Shop de leukste kerstkleedjes!

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.