1. Home
  2. Blog
  3. Webshop in de spotlight: Zalando

Webshop in de spotlight: Zalando

Door admin - woensdag 30 oktober 2013 | 09:07

zalando

Vandaag is het officieel webshop dag! Dat betekent dat we vandaag een van onze webshops in het zonnetje gaan zetten. Deze keer hebben we gekozen voor een webshop die iedereen vast wel kent: Zalando. Met zijn grappige reclames en prachtige collecties wordt het hoogtijd om deze webshop in de spotlight te zetten.

Collectie

Zalando heeft voor ieder wat wils, van mannen tot vrouwen en van klassiek tot sportief. Op de website is echter nog veel meer te vinden dan alleen de nieuwste collecties. Zalando laat ook zien wat musthaves voor dit seizoen zijn en geeft klanten de kans om zijn of haar perfecte stijl te vinden.

 

Jij & Zalando

De webshop probeert jou ook op de hoogte te houden van de laatste trends en de nieuwste items. Je kunt je hiervoor inschrijven voor de nieuwsbrief maar je kan natuurlijk ook gewoon de site goed in de gaten houden. Hier staan regelmatig nieuwe trend-reports op en zo weet jij zeker dat je er altijd bijloopt volgens de laatste mode.

 

Actie

Omdat het vandaag webshop dag is heeft Zalando een speciale actie. Je krijgt namelijk maar liefst 10% korting bij besteding van € 50,- op het hele assortiment van de webshop. Zelfs op artikelen uit de solden gaat nog eens 10% extra korting vanaf. Je kunt voor deze actie de kortingscode: DAGWEBSHOP gebruiken. Wees er snel bij want deze actie geldt alleen vandaag.

Ga snel naar de webshop door hier te klikken! 

dag van de webshop

 

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.