1. Home
  2. Blog
  3. Merk in de spotlight: Zalando Collection

Merk in de spotlight: Zalando Collection

Door admin - zaterdag 08 juni 2013 | 13:00

Zalando Collection op Kleedjes.be online shoppen

Zalando: wie kent de webshop niet? De shop is wereldwijd bekend en vooral in Nederland en België een groot succes. Wij begrijpen waarom, want de shop bied naast een groot aanbod kleding en schoenen ook elektronica, cosmetica, interieur en sportaccessoires. Zalando verkoopt  kleding- en schoenenmerken als Vero Moda, mint&berry en Esprit, maar ook luxe merken als Michael Kors en Calvin Klein.

Naast alle bekende merken heeft Zalando ook haar eigen toppers: Zalando Collection, Essentials, Home, Shoes en Sports. Zalando Collection is onze favoriet. De kleedjes van dit merk zijn geschikt voor diverse doeleinden: zakelijk, vrije tijd, zomer, een bruiloft of iedere andere gelegenheid. De collectie is voor iedereen toegankelijk door de low budget prijzen, het merendeel van de jurkjes is goedkoper dan 50 euro.

Er zijn zowel basic kleedjes, feestelijke kleedjes als zomerkleedjes. Het Berlijnse modeduo Kaviar Gauche ontwierp afgelopen winter een aantal jurken voor Zalando Collection. De jurken zijn geschikt voor de betere feesten en de collectie bevat zelfs een aantal bruidsjurken.

Zalando Collection online kopen

Zalando Collection koop je via Zalando. Je bestelling wordt gratis geleverd. Indien je niet tevreden bent, kun je het pakketje binnen 30 dagen kostenloos ruilen of retourneren.

Klik hier om alle Zalando Collection jurken te bekijken. Veel plezier met shoppen!

Zalando Collection op Kleedjes.be

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.