1. Home
  2. Blog
  3. Zara opent nieuwe flagshipstore in Brussel

Zara opent nieuwe flagshipstore in Brussel

Door admin - Friday 08 May 2015 | 16:36

Opening Zara in Brussel

Modeliefhebbers die graag bij Zara shoppen kunnen vanaf nu genieten van nóg meer mode en accessoires. Ja, we hebben goed nieuws voor je: Zara opende gister namelijk een gloednieuwe flagshipstore in Brussel!

Zara’s nieuwe flagshipstore

Zara heeft letterlijk groots uitgepakt met de nieuwe flagshipstore aan de Gulden Vlieslaan. De gigantische winkel telt maar liefst 4000(!) vierkante meter en is daarmee de grootste Zara in België. Je kunt hier terecht voor alle collecties van het merk (Woman, Basic, TRF, Kids en Man). De nieuwe winkel heeft twee verdiepingen, die elk zijn ingericht als een enkele, doorlopende ruimte. Lekker overzichtelijk tijdens het winkelen dus.

In het nieuwe Zara-filiaal aan de Toison d’Or in Brussel is een nieuw winkelconcept gelanceerd, dat eerder al werd gepresenteerd in steden zoals New York, Londen, Parijs en Shanghai. Het nieuwe concept is gebaseerd op schoonheid, helderheid, functionaliteit en duurzaamheid. Zo worden er neutrale kleuren gebruikt in de winkel zodat er meer aandacht gaat naar de collecties en de displays. Ook houdt Zara zich aan speciale eco-richtlijnen waardoor de winkel 30% minder energie verbruikt en 50% water bespaart. Dat is nog eens verantwoord shoppen! De oude Zara aan de Louizalaan wordt binnenkort gesloten.

Maar er is meer!

Als je nu helemaal in de stemming bent voor een shopsessie hebben we meer goed nieuws: Zara krijgt namelijk gezelschap van Marks&Spencer in het gloednieuwe Toison d’Or complex aan de Gulden Vlieslaan. De vestiging van de Britse winkelketen zal drie verdiepingen krijgen waar je kledij voor mannen, vrouwen en kinderen kunt vinden. Ook voor huishoudartikelen kun je shoppen bij Marks&Spencer en het filiaal krijgt zelfs een voedingsafdeling van 700 vierkante meter en een eigen café!

Dames die liever zuinig aan doen, moeten nog heel even geduld hebben. Primark opent namelijk op donderdag 28 mei een filiaal in Hasselt en op woensdag 12 augustus een in Gent. Naar verluid is de geschatte oppervlakte van laatstgenoemde 5.500 vierkante meter, waardoor deze dus dubbel zo groot is als de Gentse vestiging! Genoeg reden om as soon as possible een tripje naar één van deze winkelketens (of alle drie) te plannen.

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.