1. Home
  2. Blog
  3. Shopping: zwarte zomerjurkjes

Shopping: zwarte zomerjurkjes

Door admin - woensdag 03 juli 2013 | 12:55

Als je denkt aan zomerkleding, denken velen aan kleurrijke kleedjes met prints en vrolijke kleuren. Grijs, donkerblauw of zwart wordt eigenlijk nooit geassocieerd met de zomer, maar waarom eigenlijk niet? Zwarte zomerkleedjes zijn vaak gemaakt van een luchtig stofje en zijn dus helemaal niet zo warm als ze lijken!

Elle voorspelde de zwarte zomerse kleedjes al tijdens het opsommen van de lente trends. Tussen alle neon en pastel door zorgt zwart voor de nodige verfrissing. Hiernaast zijn er altijd vrouwen die minder fan zijn van kleuren en prints, maar toch graag luchtige zomerkleedjes dragen.

Zwarte zomerjurkjes combineren

Het fijne aan zwarte zomerjurkjes is dat je eindeloos kunt combineren met iedere kleur. Zwart past immers (bijna) overal bij en kan worden gecombineerd voor iedere gelegenheid. Met slippertjes en een leuke hoed is je kleedje een zomerkleedje, met een paar goede high heels een cocktailkleedje en met een jasje erover heen een zakelijk kleedje.

Klik hier om naar alle zwarte zomerjurkjes te gaan. Wil je liever een zomerjurkje met kleur of print? Ons volledige overzicht zomerkleedjes bevat alle soorten en maten kleedjes voor in de zomer. Veel plezier met shoppen!

Zwarte zomerjurkjes | Kleedjes.be

V.l.n.r: Vero Moda € 34,95, Just Female  € 119,95, Even&Odd € 29,95, mint&berry € 24,95, Even&Odd € 27,96, Fornarina € 89,95

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.