Kleedjes zoeken:

Over ons

Wat is Kleedjes.be?

Kleedjes.be is het verzameloverzicht van kleedjes die online te koop zijn. Wij selecteren de shops met de leukste kleedjes en plaatsen deze op Kleedjes.be. Op onze site vind je kleedjes van acht verschillende webshops. We zijn dus zelf geen winkel en verkopen zelf geen producten, maar linken je alleen door naar de shop waar je het kleedje kan aanschaffen.

We krijgen de informatie over kleedjes, zoals omschrijving en de prijs, aangeleverd van de webshops. Wij proberen ten alle tijden deze informatie correct weer te geven, maar zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten. De gemelde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten. Voor informatie over de betaalmethoden, leveringswijze, het bestelproces en het herroepingsrecht kan je terecht bij de webshop die het product aanbiedt.

Voor meer informatie kan je kijken in onze algemene voorwaarden, privacy statement en op onze contactpagina. Wij helpen je uiteraard graag om je favoriete kleedje te vinden of je in contact te brengen met de webshop waar je een vraag over hebt.