Veelgestelde Vragen

Wat is Kleedjes.be?

Op Kleedjes.be verzamelen wij kleedjes van verschillende webshops. Zo ziet u in één overzicht alle kleedjes die online te verkrijgen zijn. We zijn zelf dus geen webshop en verkopen geen jurkjes maar wij sturen u door naar de webshops waar u de kleedjes kunt kopen.


Hoe kan ik een kleedje bestellen?

Op Kleedjes.be verkopen wij zelf geen kleedjes, wij sturen u enkel door naar verschillende webshops die de kleedjes verkopen. Als u een mooi kleedje heeft gevonden op Kleedjes.be klikt u op de roze knop naast het kleedje (Naar de webshop >>) om naar de webshop te gaan waar het kleedje wordt verkocht.


Kan ik zoeken op maat?

Dat zouden we heel graag willen maar helaas is dit nog niet mogelijk. Doordat wij een verzamelsite zijn, zijn wij afhankelijk van de informatie die we van de verschillende webshops krijgen. Omdat niet alle webshops maatinformatie doorgeven kunnen wij dit (nog) niet doorvoeren. We hopen dat dit spoedig wel mogelijk is.


De prijs klopt niet, hoe kan dit?

Ziet u een andere prijs bij de verkopende webshop dan bij ons? We krijgen de prijsinformatie door van de webshops en zijn dus afhankelijk van die informatie. Als de informatie op Kleedjes.be anders is dan de informatie op de website van de webshop die het kleedje verkoopt, is de informatie op de website van de verkopende webshop leidend.


Wat zijn de levertijd en verzendkosten?

Op Kleedjes.be staan kleedjes verzameld van tien verschillende webshops. De levertijd en verzendkosten hangen dus af van de verkopende webshop. Door op de roze knop naast het kleedje te klikken wordt u naar de verkopende webshop gestuurd. Daar kunt u meer informatie vinden over levertijd en verzendkosten.


Hoe kan ik adverteren op Kleedjes.be?

Uw webshop ook op Kleedjes.be? Met kleedjes in de productzoeker of met banners? Neem dan vooral contact met ons op via onderstaand e-mailadres.


Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan contact op via onderstaande gegevens:


Correspondentie-adres:

Kompas Storefronts B.V.

t.a.v. Kleedjes.be

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem


Mail: contact@kleedjes.be


KvK nummer: 83977635

BTW nummer: NL.863057317.B01


Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.