1. Home
  2. Blog
  3. An Lemmens ontwerpt collectie voor JBC

An Lemmens ontwerpt collectie voor JBC

Door admin - maandag 26 november 2012 | 12:46

We kennen An Lemmens natuurlijk allemaal vanwege haar presentatieklussen voor de televisie. Op dit moment kunnen we genieten van haar mooie outfits tijdens de talentenjacht So You Think You Can Dance. Voor alle fans van de kledingstijl van An is er goed nieuws, de Belgische presentatrice ontwerpt namelijk een prachtige kledingcollectie voor JBC!

Vanaf 1 december is de collectie van de Belgische schone te koop in de winkels van JBC. De collectie is, zoals An haar eigen stijl, vrolijk, jeugdig en fris. Het is exclusief ontworpen voor JBC en met het doel om jongeren bewust te maken van het belang van veilig vrijen. Een kwart van de opbrengst gaat dan ook naar de strijd tegen HIV/AIDS. Dus met het aanschaffen van een An Lemmens kledingstuk, steun je ook nog eens het goede doel!

De collectie bestaat onder andere uit een feestjurk, kokerrok, trendy blouse en sexy top. Nog beter nieuws, de prijzen liggen allemaal onder de 50 euro! Een collectie die toegankelijk is voor iedereen. Het is niet de eerste keer dat er een samenwerking wordt aangegaan met bekende namen om AIDS onder de aandacht te brengen. Zo was het vorig jaar model Hannelore Knots die haar gezicht leende aan een collectie van Designers Against Aids en JBC.

Gaan jullie je kleerkast uitbreiden met een kledingstuk van de An Lemmens collectie?

An Lemmens JBC collectie

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.