1. Home
  2. Blog
  3. In de spotlight: bloemenprint jurkjes

In de spotlight: bloemenprint jurkjes

Door admin - donderdag 18 juli 2013 | 08:00

Printjes: wij houden ervan. Bloemenprint jurkjes zijn daarbij favoriet; vrolijk, zomers en kleurrijk! De kleedjes zijn er in alle soorten en maten en veel merken gaan mee met deze hype. Wij vinden dat een goede keuze, want ook deze zomer zijn bloemenprint jurkjes niet uit het straatbeeld weg te denken!

Je kunt bloemenprint jurkjes makkelijker combineren dan je denkt. Als je een druk kleedje draagt, is het verstandig om voor neutrale sieraden te kiezen en basic accessoires. Je kunt er ook voor kiezen helemaal geen accessoires te dragen, zodat het kleedje de aandacht trekt.

De bloemenprint komt echt niet alleen voor in het motiefje dat je bij je oma thuis op de gordijnen ziet. Er zijn tegenwoordig veel Aziatische, tropische of “vervaagde” (zie kleedje 6) bloemenprints. Allesbehalve ouderwets dus!

Bloemenprint jurkjes online

Je bestelt bloemenprint jurkjes online op Kleedjes.be, een ruim aanbod kleedjes uit diverse webshops. Als je filtert op de kleur ‘multi’, verschijnen alle kleedjes met meerdere kleuren. Veel kleedjes daarvan zijn voorzien van een print en de meerderheid heeft een bloemenprint.

Wij hebben de leukste kleedjes met de print voor je geselecteerd. Wil je liever een ander printje of een ander kleedje? Neem dan een kijkje op deze pagina.

 Bloemenprint jurkjes | Kleedjes.be

1. Black Secret € 149,95 2. Kala € 64,95 3. Campus € 44,95 4. One Green Elephant € 69,95 5. The Wardrobe € 64,98 6. Evil Twin € 59,95

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.