1. Home
  2. Blog
  3. Hoera, het is weer tijd voor kerstkleedjes!

Hoera, het is weer tijd voor kerstkleedjes!

Door Dionne - donderdag 10 december 2015 | 09:23

kerstkleedjes

Het is december. Hoog tijd om de kerstballen en de lichtjes van zolder te halen, de kerstboom op te tuigen en de kerstpresentjes in huis te halen. Maar eigenlijk draait de voorpret voor kleedjesliefhebsters slechts om één ding: het uitzoeken van een feestelijk kerstkleedje!

De leukste dagen van het jaar
De sfeer, de gezelligheid en (vaak veel) verrukkelijk eten zorgen ervoor dat kerst voor velen de leukste periode van het jaar is. En het allerleukst is misschien nog wel dat je drie dagen lang in je mooiste outfits mag rondparaderen, om iedereen jaloers te maken op jouw prachtige feestkleedje.

Alles mag
Als het om kleedjes voor de feestdagen gaat, dan is alles mogelijk. Zolang het maar feestelijk is! De meeste kerstkleedjes zijn cocktailkleedjes, bijvoorbeeld met glitters of van fluweel (voor een extra feestelijk effect). Hoewel zwarte en rode kleedjes het altijd goed doen tijdens de feestdagen, zijn ook zilveren of gouden kleedjes extra feestelijk en dus perféct voor de kerst.

Ter inspiratie hebben we alvast drie kerstkleedjes voor je op een rijtje gezet. Wil je meer zien? Neem dan een kijkje op deze pagina vol feestelijke kleedjes. Veel shopplezier!

kerstkleedjes

Blauwe Glitterjurk van ASOS € 70,59 | Gouden jurk van Sister Jane € 66,18 | Rode fluwelen jurk van ASOS € 85,29

Beeld bovenaan: ASOS

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.