1. Home
  2. Blog
  3. Kerstjurkjes inspiratie: peplum!

Kerstjurkjes inspiratie: peplum!

Door admin - maandag 17 december 2012 | 16:16

Heb jij jouw outfit voor de feestdagen al helemaal klaarliggen? Niet? Geen probleem, bij veel webshops kun je deze week nog bestellen zodat jij jouw favoriete jurkje nog voor de kerst in huis hebt. Oke, dat is fijn. Maar daarmee is jouw wanhoop nog niet voorbij, want je hebt geen idee welk model je eigenlijk wilt.  

Speciaal voor iedereen die het nog niet weet hieronder een complete feestlook ter inspiratie. Ga bijvoorbeeld voor een peplum jurkje! Peplum jurkjes zijn feestelijk, klassiek en kunnen na de feestdagen ook perfect worden gedragen tijdens een avondje stappen. Zwart blijft favoriet. Niet alleen omdat het altijd stijlvol is, maar ook omdat de mogelijkheden om met zwart te combineren eindeloos zijn! Combineer het kleedje met prachtige high-heels en mooie accessoires. Vind je een kleedje met korte mouwen te koud voor overdag? Draag er dan een stijlvol colbertje of ander kort jasje boven.

Kerstjurkjes tip: voor de feestdagen hebben wij een speciale pagina aangemaakt met de aller feestelijkste kleedjes! Nieuwsgierig? Bekijk dan snel de kerstjurkjes pagina!

Clutch Vegas €39,95 Ringen Club Manhattan €17,95 | Dresses Only €69.95 | Oorbellen Club Manhattan €17,95Even&Odd Pump €42,95

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.