1. Home
  2. Blog
  3. Kerstjurkjes voor een klein budget

Kerstjurkjes voor een klein budget

Door Dionne - maandag 12 december 2016 | 15:17

Wat zijn ze weer gaaf hè, de kersttrends van dit jaar! En nu komen we het nóg interessanter maken: je kerstjurk hoeft helemaal niet duur te zijn. Voor minder dan 25 euro scoor jij al een piekfijn kerstkleedje. Wij hebben de leukste verzameld op één plek (hier!), zodat jij alleen nog maar hoeft te shoppen!

goedkope kerstkleedjes

Je kunt superleuke kerstjurkjes scoren voor de laagste prijzen. Maar dan ook echt laag: ze zijn er al vanaf vijf (!) euro. Een glas wijn minder zaterdagavond in ruil voor een nieuw jurkje: geweldige deal, toch? Vooral ASOS heeft een tof assortiment aan goedkope kerstjurkjes.

Shop hier kerstjurkjes onder 25 euro >>

Creëer zelf je droomkerstjurk

Baal je ervan dat je je die dure droomkerstjurk niet kunt permitteren? We snappen het, maar die teleurstelling is eigenlijk nergens voor nodig. Ook met een simpel, betaalbaar jurkje kan je de meest toffe looks creëren. Het enige wat daarvoor nodig is, is een beetje creativiteit. Mis je bijvoorbeeld een dosis glitters? Kies er dan voor om een superglitterende statementketting bij je jurk te dragen. Vind je de jurk niet sexy genoeg? Trek je killerheels uit de kast en pak uit met make-up: felrode lippen en een mooie smokey eye. Wedden dat je met deze trucs net zo veel complimentjes ontvangt?

Shop alle kerstjurkjes op Kleedjes.be!

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.