1. Home
  2. Blog
  3. Trend report: de Little White Dress

Trend report: de Little White Dress

Door admin - maandag 15 juli 2013 | 11:48

Witte jurkjes | Kleedjes.be

We kennen ‘m allemaal: de Little Black Dress. Een zwart en kort jurkje, onmisbaar in iedere vrouwelijke garderobe en voor iedere gelegenheid inzetbaar. Het kleedje lijkt echter langzaamaan vervangen te worden door de witte variant (de Little White Dress) en wij begrijpen waarom!

De Little White Dress is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en momenteel razend populair. Je kunt het kleedje dragen naar iedere gelegenheid, behalve naar een bruiloft. Op deze dag staat namelijk het bruidspaar centraal en is de bruid bevoegd om te stralen in een prachtige witte jurk.

Wit is de kleur van onschuld en maagdelijkheid, maar met de juiste accessoires bepaal je zelf of je dit uit wilt stralen. Het fijne van de Little White Dress is dat je ‘m, net als de zwarte variant, eindeloos kunt combineren. Zowel neon- als pastelkleuren fleuren het witte kleedje op en kunnen gecombineerd worden. Het witte jurkje biedt een goede basis voor felle en drukke accessoires.

Wit zomerjurkje

Het witte kleedje is erg populair in de zomer; het item laat je zongebruinde huid namelijk extra uitkomen. In een wit jurkje zie je er stralend uit en lijk je lekker gekleurd. Met een wit kleedje ben je in een paar tellen klaar voor een avondje over de boulevard. Een echte musthave voor in je koffer dus!

Houd je niet van een ‘echte’ witte kleur? Je kunt ook kiezen voor een beige jurkje of voor een witte kleur met een roze of oranje ondertoon. Dit zijn pastelkleurige en gebroken witte kleedjes en daardoor minder fel.

Om jou te inspireren hebben wij de leukste LWD’s voor je geselecteerd. Klik hier om naar alle witte kleedjes te gaan.

Welke vind jij het mooiste?

Little White Dress | Kleedjes.be

V.l.n.r: La Redoute € 29,99, La Redoute € 25,99, Marks & Spencer € 62,95, Marks & Spencer  € 33,95, Yessica € 49

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.