1. Home
  2. Blog
  3. Merk in de spotlight: French Connection

Merk in de spotlight: French Connection

Door admin - Tuesday 02 December 2014 | 13:53

French Connection | kleedjes.be

French Connection, opgericht in 1972 door Stephen Marks met het idee stijlvolle kleding te creëren voor vrouwen. Dat is zeker gelukt! Nowadays heeft French Connection een super uitgebreid assortiment met eigenzinnige en trendy ontwerpen.

Waar het begon met vrouwenkleding zijn ze in de afgelopen jaren flink uitgebreid, ze verkopen mannenkleding, toiletartikelen, zonnebrillen, horloges en zelfs schoenen. Steeds zijn ze weer op zoek naar een spannende en innoverende uitdaging maar wel altijd met het idee dat kwaliteit voorop staat. De sleutel tot het succes is dan ook de combinatie van aparte, stijlvolle kleding met een hoge kwaliteit voor een lekker prijsje.

De kleedjes
Op zoek naar een bloemenprint kleedje, prachtige feestjurk met glinsterende zilveren en gouden details of een Little Black Dress? Het aanbod van French Connection is zo groot, zo vind jij altijd het perfecte kleedje waar jij amen tegen zegt. De items van het merk hebben een echte wow-factor! Het merk speelt ook perfect in op de laatste trends en seizoenen, zo ben je altijd verzekerd van een stijlvolle look.

Hieronder hebben wij alvast wat leuke kleedjes voor je op een rij gezet. Shop hier alle kleedjes van French Connection.

Kleedjes French Connection

Van links naar rechts: Zwart kleedje met doorschijnende details | Grijs kleedjeGlitter kleedje

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.