1. Home
  2. Blog
  3. Shoppen: Primark

Shoppen: Primark

Door admin - dinsdag 18 november 2014 | 11:27

Primark | Jurkjes.nl

Primark, de Ierse modeketen is voor vele meiden een waar budgetwalhalla. In België hebben we helaas nog maar een shop aan de Boulevard Raymond Poincaré in Luik. Maar zoals we vorig jaar al schreven over een Primark filiaal in Gent, heeft Primark nu nog meer uitbreidingsplannen! Er komt namelijk niet 1 nieuwe vestiging naar Belgie, maar 2!! Brussel én Gent zijn binnenkort een filiaal rijker. 

Primark
Primark verkoopt voornamelijk kledij voor een mini prijsje, maar ook hebben zij schoenen en andere mode accessoires in hun assortiment. Niet alleen vrouwen kunnen hier leuke kledingstukken scoren, mannen en de kleinere onder ons zijn ook van harte welkom! Nog op zoek naar een leuk kussen voor op de bank? Ook decoratieve producten voor in huis zijn vind je bij de Primark.

Gent en Brussel
De Gentse Primark komt op de hoek van de Langemunt en de Vrijdagsmarkt, met maar liefst een filiaal van 4.500 m². In Brussel vestigt de 3000 m² Primark zich in het voormalig filiaal van Forever 21 aan de Nieuwstraat. Naar verwachting kun jij je eind 2014 flink laten gaan bij deze twee vestigingen. Er werd ook gesproken over winkels in Charleroi, Hasselt en een Primark aan de Antwerpse Meir maar helaas voorlopig blijft het dus bij Luik, Gent en Brussel. 

Ben jij een low budget shopper?

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.