1. Home
  2. Blog
  3. Merk in de spotlight: Supertrash

Merk in de spotlight: Supertrash

Door admin - Thursday 11 July 2013 | 08:00

Supertrash kleedjes | Kleedjes.be

Ben jij op zoek naar stijlvolle kleedjes voor een speciale gelegenheid? Of juist voor een zakelijk- of zomerjurkje? Voor alle soorten kleedjes kun je terecht bij het merk Supertrash! Het merk zet kwaliteit en vrouwelijkheid voorop en dit resulteert in prachtige kleedjes voor iedere gelegenheid.

Sinds 2009 is het label in handen van de Nederlandse fashionista Olcay Gulsen en sindsdien schittert het merk meer dan ooit. Supertrash zet duidelijk haar statement neer door kwalitatief goede items te verkopen voor een betaalbare prijs. De kleedjes van Supertrash ogen als ware designer-items en geven daardoor een echt luxe gevoel.

“De Supertrash-vrouw is onafhankelijk en heeft een perfect gevoel voor stijl”

“Ze staat voor succes, verfijning en een goede houding. Ze combineert een uitgesproken persoonlijkheid met klasse, haar outfits kennen altijd een unieke, edgy twist”, aldus het label zelf. Je ziet dit type terug in de kleedjes; met een Supertrash kleedje voel je je zelfverzekerd en onafhankelijk.

De jurkjes accentueren de vrouwelijkheid en geven daardoor iedere vrouw een enorme boost. Wij zijn fan! Er zijn kleedjes met lange mouwen, die je makkelijk naar kantoor kunt dragen. Hiernaast zijn er veel cocktailkleedjes, die ook geschikt zijn als kleedjes voor een bruiloft. Veel items zijn vrij basic, maar allesbehalve saai. De kleedjes zijn uiterst stijlvol en elegant.

Klik hier om alle Supertrash jurkjes te bekijken. Welk kleedje is jouw favoriet?

Supertrash jurkjes | Kleedjes.be

V.l.n.r: € 99,95, € 99,95€ 169,95€ 97,97€ 97,95€ 67,50

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.