1. Home
  2. Blog
  3. Tips: 12x wat te doen op een saaie zondag?

Tips: 12x wat te doen op een saaie zondag?

Door admin - Sunday 03 November 2013 | 11:00

Soms zijn we zo druk dat we bijna geen tijd hebben om even tot rust te komen. Dan zijn we blij als het eindelijk weekend is en we even helemaal niks hoeven te doen. Toch komt het ook wel eens voor dat je onwijs veel zin hebt om iets leuks te doen, maar dan zie je: het is weer die ene dag van de week. De winkels zijn dicht, mensen zijn moe en willen even bijkomen en jij hebt geen idee wat te doen op zondag. Daarom  hebben wij 12 tips om deze saaie dag te overleven, misschien wil een van je vriendinnen, die in hetzelfde schuitje zit als jij ook wel mee doen. 

1.  Het is herfst! Dat betekent dat je heerlijk kunt wandelen in het bos. Lekker tussen de oranje en geel gekleurde bladeren even genieten van de natuur.

2.  Online shopping! Online zijn de winkels altijd open, dus lekker veel mooie kleedjes en schoenen in je winkelmandje stoppen. Of je het uiteindelijk ook koopt maakt eigenlijk niet eens meer uit. De lol van het kijken is al leuk genoeg.

3.  Bak een taart! Kijk voor de lekkerste en meest gezonde recepten eens op Pinterest.

4.  Lekker de hele dag in bed liggen met een grote stapel chick-flicks, een grote zak chips en een doos tissues is ook niet verkeerd.

5.  Ga eens op bezoek bij je ouders of andere familie die je niet dagelijks spreekt.

6. Sommige winkels zijn gewoon open op zondag, tijd om te shoppen!

7. Doe een verwendagje. Je kunt een lekker maskertje op doen, een warm bad nemen, je nagels lakken en vooral ontspannen. Het leukste is natuurlijk als je wat vriendinnen vraagt om mee te doen.

8. Maak een verlanglijstje voor de feestdagen, struin lekker het internet af naar leuke hebben dingetjes die je zelf niet zo snel zou kopen, maar die wel heel leuk zijn om te krijgen, zoals mooie kerstjurkjes natuurlijk!

9. Kijk of er in de buurt een leuke tweedehandsmarkt is, je bent er even lekker uit en wie weet scoor je wel een top deal.

10.  Je kunt natuurlijk altijd naar de bioscoop gaan.

11. De hele dag lekker op social media rondneuzen. Onze favorieten: Pinterest en Instagram. Hier ben je zeker wel de hele dag zoet mee.

12.  Lekker op de bank zitten met een goed boek en een grote kop thee.

Wat doe jij het liefst op een lazy sunday

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.