1. Home
  2. Blog
  3. Valentijnsdag kleedjes: shop hier jouw favoriet!

Valentijnsdag kleedjes: shop hier jouw favoriet!

Door admin - vrijdag 08 februari 2019 | 17:22

Spread the love! Het is bijna Valentijnsdag en dat betekent dat het tijd wordt om jouw lover te vertellen hoe bijzonder hij of zij is. In ons kikkerlandje is Valentijnsdag misschien niet een heel groot begrip, maar anywhere else wordt de liefde gevierd. Vier jij ieder jaar de liefde of zoek je gewoon een reden om een date night te plannen? Wij hebben de leukste Valentijnsdag kleedjes voor je op een rij gezet. Shop ze!

Valentijnsdag kleedjes 

Valentijnsdag kleedjes: de leukste ideeën voor een date

Voor alle arme sloebers: Valentijnsdag hoeft echt niet veel te kosten. Veel mensen denken vaak alleen aan de meeste luxueuze cadeaus of zelfs een mini vakantie naar het buitenland. But let\s be honest: als je binnen het thema van liefde blijft en je deze dag niet vergeet, is het toch goed? Zeg vooral niet dat deze dag niet belangrijk voor je is, want dan hoef je niet veel te verwachten.

Er zijn namelijk een aantal pijnlijke fouten die je kunt maken op deze spannende dag. Zeg jij keer op keer tegen je partner dat je een hekel hebt aan deze dag? Dan hoef je ook niks te verwachten. Word jij moe van jouw partner, omdat hij of zij een Valentijnsdag-hater is? Neem het vooral niet te letterlijk! Wil jij dit jaar niet teveel geld uitgeven? Dit zijn de allerleukste ideas to do! Enne, het wordt hoogtijd om te kiezen tussen de mooie Valentijnsdag kleedjes hieronder!

  1. Organiseer een wijn of bierproeverij. Maar dan thuis, des te leuker! Zoek kleine gerechtjes uit en koop heerlijke wijn. Dit is dé dag om een proeverij thuis te organiseren!
  2. Maak een persoonlijke speurtocht. Maak briefjes met aanwijzingen en een lieve boodschap voor diegene en verstop ergens een cadeautje.
  3. Creëer een mooi album. Inclusief liefdesbrief en mooie herinneringen van jullie samen.
  4. Een heerlijk ontbijt op bed. Haal alles uit de kast om een goed ontbijt op bed te serveren voor je partner. Denk aan croissantjes, een goede kop koffie en een glas Prosecco.
  5. Organiseer jullie eerste date in een nieuw jasje. Er is geen betere manier om jullie eeuwige liefde te vieren right? Cliche, but good.

Enjoy! Nog een outfit nodig? Dit zijn de allerleukste Valentijnsdag kleedjes!

Lees ook

Kleedjes.be maakt gebruik van cookies. Doorgaan betekent akkoord.